Na succesvolle eerste editie organiseert de Catharinaparochie weer de Vinder Vakantiedagen

Foto: Peter Hoefnagels

Na het succes in de zomervakantie organiseert de H.Catharinaparochie ook in de Herfstvakantie weer de Vinder Vakantiedagen.

Vinder Vakantiedagen

Deze zomer organiseerde de H.Catharinaparochie drie ochtenden vol vertier voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool. Tijdens deze drie ochtenden waren in totaal steeds achttien kinderen in de Vinder aan het zingen, knutselen en spelen onder leiding van een enthousiaste groep vrijwilligers. Aan het eind van elke dag keken ze alweer uit naar de volgende Vinder Vakantiedag.

Vinder Herstvakantiedagen

Daarom worden op maandag 19 en dinsdag 20 oktober wederom de Vinder Vakantiedagen georganiseerd volgens hetzelfde recept. Twee dagen vol vertier voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8. De vakantiedagen vinden plaats in de Vinder aan de Sint Vincentiusstraat 113a naast de Sint-Antoniuskerk. Je dient je vooraf in schrijven en dat kan voor 1 ochtend of voor allebei. Vanwege de corona-maatregelen worden de kinderen in kleine groepjes ontvangen. Voor meer informatie of om je direct op te geven kun je contact opnemen met Annemiek Buijs  op telefoonnummer 06 – 163 244 65.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen