Uitkomen met je inkomen: de “d” in december staat voor duur…

Foto: Pixabay License / Raten-Kauf

Surplus start op 7 december weer met de gratis cursus ‘Uitkomen met je inkomen’. Er zijn nog enkele plekken vrij.

De ‘d’ van december

Je kent het misschien wel: het einde van de maand is nog niet in zicht maar je bankrekening staat in de rode cijfers. Toch moeten er boodschappen gedaan worden en die ene rekening kan écht niet blijven liggen… Je bent niet de enige die hier mogelijk tegenaan loopt. En er is een oplossing!

Uitkomen met je inkomen

Vraag jij je ook af hoe je de decembermaand moet rondkomen? Wil je met een goed gevoel het nieuwe jaar in? Zorg er dan voor dat je financiële administratie op orde is! Hierbij kan de gratis cursus van Surplus Welzijn uitkomst bieden! Na deze cursus van vier bijeenkomsten heb je een geordende administratie, zicht op je inkomsten en uitgaven, weet je op welke tegemoetkomingen je recht hebt, zijn je belastingzaken op orde en heb je van bezuinigen een sport gemaakt. En zijn er beginnende schulden? Schroom niet en meld je aan.

Meld je aan

Een gratis cursus van vier bijeenkomsten op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur, op 7, 14 en 21 december en op 11 januari 2021. Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. De cursusavonden in activiteitencentrum de Bunthoef. Deelnemen kost niets, maar inschrijven betekent wel meedoen. Wil je je direct inschrijven of meer informatie? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of per mail [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden