Doe ook mee met de #bestelchallenge en help de Oosterhoutse horeca

Foto: Screenshot Facebook

In navolging van de gemeente Hoeksche Waard is wethouder Robin van der Helm ook in Oosterhout gestart met de #bestelchallenge.

#bestelchallenge

Wethouder Robin van der Helm is gisteren gestart met een nieuwe actie om de Oosterhoutse horeca een steuntje in de rug te geven, de #bestelchallenge. De wethouder bestelde bij lokale horeca-ondernemer Philip van ’t Klosterke in Den Hout een avondmaaltijd en hij nomineerde burgemeester Mark Buijs, Sjef Kock en Emile van Rooij om zijn voorbeeld te volgen. Ook zij zullen weer drie personen nomineren en op deze manier ontstaat een sneeuwbal aan Oosterhouters die de lokale horeca zal gaan ondersteunen, zo is het idee.

Hoe werkt het?

Het idee is eenvoudig. Je bestelt iets lekkers bij een Oosterhoutse horecaondernemer, je maakt daarvan een foto of video, deelt die op social media en je nomineert vervolgens drie mensen om hetzelfde te doen. Ook zij nomineren weer drie andere mensen. En zo helpen we samen de Oosterhoutse horeca!  Overigens mag je ook meer dan drie mensen nomineren! De wethouder legt het in het onderstaande filmpje nog even uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen