Open dagen voortgezet onderwijs nu vooral digitaal

archieffoto
archieffoto
Foto: Ramon Mangold

De open dagen voor leerlingen van groep 8 die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan zijn dit jaar anders dan je gewend bent.

Open dagen voortgezet onderwijs

De scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Oosterhout vinden het belangrijk dat leerlingen van groep 8 een goede keuze kunnen maken voor het onderwijs dat zij gaan volgen na de zomervakantie. Helaas kunnen zij in deze corona periode hun voorlichtingsactiviteiten niet allemaal uitvoeren. Om basisschoolleerlingen en hun ouders toch zoveel als mogelijk te helpen bij de schoolkeuze voor volgend schooljaar organiseren de scholen, naast het online aanbod, in januari en februari 2021 verschillende kleinschalige activiteiten. Hieronder een overzicht per school wanneer deze zullen gaan plaatsvinden.

Richtlijnen RIVM

Alle activiteiten worden voortdurend afgestemd op, en uitgevoerd binnen de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Er wordt geadviseerd om de website van de school, waarover je meer informatie wilt hebben, goed te volgen. Deelname aan activiteiten is uitsluitend mogelijk na inschrijving op de website van de school.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen