Kaaiendonk wordt steeds mooier met de Lichtpuntjes van KaaiHart

De dames van KaaiHart
De dames van KaaiHart
Foto: KaaiHart

Marjolein en Soraya van KaaiHart hebben een missie in deze donkere dagen: Lichtjes verspreiden en zo Kaaiendonk een beetje mooier maken!

Lichtpuntjes

Vorige week las je op Oosterhout Nieuws over het initiatief van Marjolein en Sorayavan KaaiHart. Vriendinnen vanaf de peuterspeelzaal en altijd te vinden waar het gezellig is in Kaaiendonk.
Zij willen lichtjes verspreiden en zo Kaaiendonk een beetje mooier maken. “Maar dat niet alleen! Om in deze tijden van crisis de kroegen een klein beetje te ondersteunen zal de gehele opbrengst gaan naar een plek die ons dierbaar is: de kroegen van Kaaiendonk. De plek waar wij ruim 15 jaar hebben gefeest en alle mijlpalen hebben gevierd. Daar zijn we opgegroeid en hebben we levenservaring opgedaan. Dat mag niet verloren gaan!”

Groot succes!

De eerste Lichtpuntjes werd vrijdag uitgereikt aan Jeroen. Hij bestelde als een van de eerste 4 Lichtpuntjes om weg te geven. Jeroen: “Het is een klein gebaar en je doet er zowel de ontvanger als de Oosterhoutse horeca een groot plezier mee. Het is een uniek cadeau om aan iemand te geven die deze dagen gewild of ongewild alleen zit. Of iemand die wel wat warmte en aandacht kan gebruiken. En wie is dat dan eigenlijk niet?”. Er zijn door de dames 500 Lichtpuntjes gemaakt en een groot deel is inmiddels al verkocht. Maar als het op is, maken ze gewoon weer nieuwe! Hoe meer, hoe liever!

Bestel maar, bestel maar, bestel maar

Natuurlijk wil jij ook een Lichtpuntje. Voor in jouw eigen huis of om juist iemand een hart onder de riem te steken. Voor 3,50 euro krijg je een standaard in de vorm van een ster, een mooie witte kaars en een briefje met een lieve tekst erop. Voor dat geld maak je dus iemand blij èn steun de je uitbaters van de Kaaiendonkse Leuttempeltjes. Tot en met woensdag 23 december zijn de Lichtpuntjes te koop bij Kerstmis Dries op de Hoogstraat. Je kunt ook een mailtje sturen aan [email protected] met het gewenste aantal, je adres en telefoonnummer. Dan kunnen de dames van KaaiHart jouw bestelling coronaproof bezorgen binnen Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen