Meester Joep loopt mee met 3FM Serious Request: The Lifeline

Joep bij de actie voor Serious Request in 2020
Joep bij de actie voor Serious Request in 2020
Foto: Joep Heinen

Joep Heinen, meester op De Wissel en voormalig Narretje van Prins Carnaval, is een van de lopers tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline.

3FM Serious Request

3FM-dj’s Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman zijn t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown gegaan voor 3FM Serious Request: The Lifeline. De drie dj-duo’s maken met z’n allen 24 uur per dag live radio, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze jou als luisteraar om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in je eigen omgeving en je te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Ook kan je tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.

Meester Joep loopt ook mee!

Ook de Oosterhoutse Meester Joep Heinen van Basisschool de Wissel doet dit jaar mee aan de actie van de radiozender 3FM. Joep: “Na een herseninfarct en met behulp van revalidatie werk ik aan mijn conditie. Hierdoor kan ik weer sporten zoals hardlopen oppakken. Hulpverlening is zo belangrijk bij veel aspecten in het dagelijks van heel veel Nederlanders. Ik loop daarom mijn kilometers tijdens mijn revalidatie voor het Rode Kruis. Ik haal zo geld op om te steunen”. Zoals je op de foto kunt zien is er door 3FM afgelopen zondag een reportage gemaakt met Joep. Het is nog niet bekend wanneer deze zal worden uitgezonden. Steun jij Joep zijn actie? Doneer dan via de onderstaande link aan het Rode Kruis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen