Cadeaubon van 60 euro voor energiebesparende producten Oosterhoutse huiseigenaren

Foto: Pixabay License / nattanan23

Om Oosterhoutse woningeigenaren te helpen om energie te besparen kun je gratis energiebesparende producten ter waarde van 60 euro aanschaffen.

Energiebesparende producten ter waarde van 60 euro

De gemeente Oosterhout wil haar inwoners helpen met het besparen van energie. Daarom deelt de gemeente cadeaubonnen uit voor kleine energiebesparende maatregelen. Je kunt via de link onderaan dit artikel een uw cadeaubon aanvragen ter waarde van 60 euro. Met de cadeaubon kun je online producten bestellen die je helpen bij het besparen van energie. Je kunt kiezen uit onder andere ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Let op: deze regeling is voor woningeigenaren. Je ontvangt geen code als je jouw woning huurt.

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in op de website via de link onderaan dit artikel. Je ontvangt dan jouw persoonlijke cadeaubon in je mailbox. Je kunt de cadeaubon inwisselen bij de webshop die speciaal is ingericht voor deze actie. In de e-mail vind je een link naar de webshop en uitleg hoe je de cadeaubon kunt inwisselen. Er is een maximum aantal cadeaubonnen beschikbaar gesteld door de gemeente.Wacht dus niet te lang, want op=op!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen