Ondanks lockdown staat de Rotary Wensboom dit jaar toch in Arendshof

Wensboom 2017-2018
Wensboom 2017-2018
Foto: Oosterhout Nieuws

Ondanks de lockdown waarbij niet-essentiële winkels en de horeca gesloten zijn, staat de Wensboom toch in winkelcentrum Arendshof opgesteld.

Rotary Wensboom

Sinds deze week staat de Wensboom weer voor enkele weken in winkelcentrum Arendshof. Ook nu kunnen mensen weer hun wens ophangen om iemand in het nieuwe jaar te verrassen, iets extra’s te bieden of te helpen. Wensen voor iemand die een zware periode doormaakt. Wensen voor mensen die eens wat extra’s verdienen. De initiatiefnemers, Rotaryclub Oosterhout-Regio en Winkelstad Oosterhout, laten ook komend jaar weer met de hulp van vele vrijwilligers een deel van deze wensen in vervulling gaan.

Wensen vervullen

De winkeliersvereniging heeft de boom weer verzorgd en Rotaryclub Oosterhout Regio gaat als vanouds de wensen vervullen. Het afgelopen jaar zijn er ondanks de coronabeperkingen toch zo’n twintigtal wensen vervuld waaronder een glijbaan met huisje in wijk Klaverbeemd en een duofiets voor de Kloosterhoeve in Raamsdonkveer. De Rotaryclub Oosterhout Regio hoop komend jaar weer de nodige wensen te vervullen. Die zijn wellicht in deze moeilijke tijd belangrijker dan ooit!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen