Jouw nagemaakte insigne tentoongesteld in de binnenstad?

Foto: OCS De Smulnarren

Voor alle jeugd tot en met 18 jaar heeft OCS de Smulnarren een uitdaging: knutsel een van de 66 Kaaiendonkse insignes na.

Hatsekidezeknutselenwethuis!

Ben jij graag creatief bezig en maximaal 18 jaar? Dan heeft OCS De Smulnarren jouw hulp nodig om Kaaiendonk deze carnaval nog mooier te maken! Zij hebben een speciale opdracht voor alle snotnarren en snotnarinnekes. Maak op basis van een speciale opdracht een replica van 1 van de 66 insignes van het Kaaiendonkse carnaval en tover met jouw speciale creatie een glimlach op het gezicht van de Kaaiendonkers in de binnenstad.

Alle creaties worden tentoongesteld

Het maakt niet uit of je je knutsel maakt van hout, karton, klei os iets anders, alles mag! Alle insignes zullen worden tentoongesteld in het centrum van Oosterhout. De mooiste creaties worden beloond met een leuke prijs uit handen van Prins Mienus XIV. Vind je dit super leuk en wil je meedoen aan deze creatieve wedstrijd, schrijf je dan in via [email protected] en ontvang jouw persoonlijke opdracht. Je kunt hier dan tot een week voor carnaval lekker mee aan de slag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen