Drijvende kracht achter de Voedseltuin ontvangt ‘Pakketje Baronie’ als waardering

Foto: LandStad de Baronie

Bart van Riel ontvangt streekpakket van LandStad de Baronie als waardering als een van de drijvende krachten van de Voedseltuin.

LandStad de Baronie

In de nieuwsbrief van december riep streeknetwerk Landstad de Baronie de lezers op om personen te nomineren die in het zonnetje gezet moesten worden omdat zij het afgelopen jaar veel voor de streek hebben betekend. Uit de vele inzendingen en op basis van de gemotiveerde voordrachten heeft het streeknetwerk drie mensen in het zonnetje gezet, waaronder Bart van Riel uit Oosterhout.

Waardering voor Bart van Riel

Afgelopen week mocht Bart van Riel uit handen van Ad Jespers namens LandStad De Baronie een streekproducten-pakket ontvangen. Bart werd genomineerd omdat hij de grote initiator en drijvende kracht is achter het project Voedseltuin in Oosterhout. De oogst van deze Voedseltuin komt ten goede aan Goederenbank de Baronie.

Pakketje Baronie

Het Streekproducten-pakket is samengesteld door de deelnemende gemeentes van LandStad de Baronie. In het pakket zitten producten uit de streek waaronder winterbier, lindehoning, mosterd, pannenkoekenmix, abdijkaas, fietskoek en rustgevende thee. En dat het pakket welkom was, was zeker, want naast deze waardering kon Bart wel een opkikkertje gebruiken. Bart is geveld door het Coronavirus, waarvoor hij was opgenomen in het ziekenhuis en nu thuis nog revaliderende is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen