Snelweg A27 vannacht deels afgesloten voor reparatie vorstschade

Foto: CC0 Public Domain/MabelAmber

Rijkswaterstaat voert van 10 maart 21.00 uur tot 11 maart 3.00 uur reparaties uit aan de A27 tussen Oosterhout en knooppunt Hooipolder.

Vorstschade

Om vorstschade aan het asfalt te herstellen voert Rijkswaterstaat reparaties uit aan de snelweg A27. Hierdoor is de A27 tussen oprit (19) Oosterhout en knooppunt Hooipolder richting Gorinchem afgesloten voor al het verkeer van woensdag 10 maart 21.00 uur tot donderdag 11 maart 2021 03.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting

De snelweg A27 is tussen oprit (19) Oosterhout en knooppunt Hooipolder richting Gorinchem afgesloten. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen