‘Oosterhoutse Strot’ Sem Rozendaal staat vanavond in de final van The Voice

Foto: Sem Rozendaal (via Facebook)

Sem Rozendaal won in 2019 De Strot van Oosterhout en staat vanavond in de finale van The Voice of Holland.

The Voice of Holland 2021

Het zijn bijzondere tijden voor Sem Rozendaal, de 6-VWO scholier van het Mgr. Frencken College. Vorige week werd hij 18 en mocht hij voor het eerst stemmen voor de verkiezingen. En vorige week vrijdagavond werd duidelijk dat hij is doorgedrongen tot de finale van The Voice of Holland, de talentenshow op RTL4. Vanavond gaat Sem (uit team Waylon) de strijd aan gaan met Nienke Fitters (team Ali), Jasper Wevers (team Jan) en Dani van Velthoven (team Anouk), voor de titel ‘The Voice of Holland 2021′ en laat hij het stemmen over aan de kijker!

De Strot van Oosterhout

Het Voice-avontuur van het 18-jarige talent uit ’s Gravenmoer begon ongeveer twee jaar geleden. In april 2019 won Sem ‘De Strot van Oosterhout’ waarna hij besloot zich in te schrijven voor The Voice of Holland. Hij stuurde een YouTube-filmpje in dat hij had opgenomen in november 2019. In het voorjaar van 2020 kreeg hij te horen dat hij geselecteerd was voor de Blind Auditions. Inmiddels heeft Sem deze Blind Auditions, de daaropvolgende battles, the knockouts en enkele live shows overleefd en en zal hij vandaag namens Team Waylon gaan strijden voor de felbegeerde titel.

Kijk mee

Sem houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie rock & roll. Dat wordt dus ongetwijfeld weer genieten tijdens de finale van The Voice of Holland die vanavond vanaf 20.00 uur uitgezonden op RTL4. Als Sem de winnaar wordt van The Voice of Holland krijgt hij niet alleen een mooie bokaal. Hij wint dan ook een platencontract, 50.000 euro en daar bovenop ook nog een auto!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen