Laatste interviews met Oosterhouters over ‘Tijd & Eeuwigheid’ in de Goede Week

Foto: St.Vastwel

De Goede Week, de week voor Pasen, is van start gegaan met de laatste interviews met bekende Oosterhouters over Tijd & Eeuwigheid.

Laatste week vol interessante gasten

Deze week zijn de laatste dagelijkse uitzendingen waarin Oosterhouters hun gedachten en levenslessen geven over Tijd&Eeuwigheid. Deze week zijn te gast: Annette Reijnders en Wim Hendrikx,  Anny van Dongen en Dimphie Lips,  Teun Kerklaan, Wilma Rekkers en Juul Langenberg, Rob van Buitenen. De laatste uitzending op zaterdag 3 april is met en door de drie presentatrices van alle uitzendingen: Quin Kempees, Martine Huijbregts en Lisianne Fennema.

Angeluszandloper

Na elk verhaal wordt de Angeluszandloper omgedraaid voor de volgende 24 uur om. Toon Oomen & Friends zorgen voor de muzikale omlijsting. Het programma wordt op het televisiekanaal van de ORTS vanaf 18.00 uur uitgezonden als onderdeel van de avondcyclus en wordt in de avond elk uur herhaald. Het is ook terug te kijken op het Youtube kanaal van de lokale omroep. Vastwel is een initiatief van het leer- en inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Dank aan de vrijwilligers

Alle opnames in de Antoniuskerk zijn gemaakt door een gedreven team van ROS Drimmelen (zie foto) en de montage was in handen van de ORTS. Het team van Vastwel spreekt haar waardering uit voor de inzet van alle deelnemers en betrokkene en zijn dankbaar voor de support van Inloophuis de Vinder, Caritas Oosterhout en de gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen