Zaterdag 3 april tweede editie van #Proosterhout

Foto: St. BOMBAST

Stichting BOMBAST roept iedereen op tot een gezamenlijk proostmoment om zaterdag 3 april om exact 20.11 uur onder de naam #Proosterhout.

#Proosterhout

Een jaar geleden zaten we net in de Corona-crisis. Vanuit de vele positieve initiatieven die toen in Oosterhout georganiseerd werden, ontstond vanuit Stichting BOMBAST het idee om samen op social media te proosten op al dit goeds en zo geschiedde. De tijdlijnen op Facebook en Instagram stroomden toen vol met positieve berichten en leuke foto’s met de hashtag #Proosterhout!

Tweede editie

Nu we een jaar verder zijn en de crisis nog steeds ons dagelijks leven beïnvloedt, kunnen we terugblikken op een bewogen jaar waarin we in Oosterhout toch hebben laten zien dat we verbonden met elkaar blijven, elkaar steunen, opvrolijken en op creatieve wijze onze stad draaiende houden. Om daarop te proosten roept Stichting BOMBAST wederom op tot een gezamenlijk proostmoment. Op zaterdag 3 april om precies 20.11 uur kunnen alle Oosterhouters (en ander goed volk) de glazen heffen op elkaar, elkaars gezondheid, de saamhorigheid en als steun aan iedereen die het vooral nu kan gebruiken. Proost jij ook mee? Plaats jouw proostfoto- of filmpje op social media met #proosterhout. HOOG!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen