GGD gaat vaccineren tegen corona in de wijken en de ‘prikbus’

Foto: GGD West-Brabant (via Facebook)

GGD West-Brabant is gestart met vaccineren tegen corona in een ‘prikbus’ of in wijkcentra in verschillende dorpen en wijken.

Zonder afspraak

Iedereen die nog niet is gevaccineerd kan hier zonder afspraak voor zijn of haar eerste coronaprik terecht. De bus is een aanvulling van de bestaande vaccinatielocaties, geen vervanging daarvan. Mensen met een bestaande vaccinatie-afspraak bij een reguliere locatie worden niet in de prikbus gevaccineerd. Ook niet wanneer je de afspraak (voor je tweede vaccinatie) hebt laten vervallen.

2, 3 en 4 september

Op donderdag 2 september gaat de GGD tussen 10.00 en 19.00 uur vaccineren in Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september kun je tussen 10.00 en 19.00 uur terecht bij Winkelcentrum Zuiderhout in de wijk Oosterheide. Het maken van een afspraak is niet nodig. Neem wel een legitimatiebewijs mee. Ben jij niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs? Ga dan toch gewoon, zodat de GGD samen met jou kan zoeken naar een passende oplossing. Je kunt kiezen voor een vaccinatie met Janssen of Pfizer. Een vaccinatie met Janssen heeft als voordeel dat je met één prik klaar bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen