Drive-Tru Sintviering bij basketbalvereniging Eastwood Tigers

Ruim 50 leden van de Oosterhoutse basketbalvereniging Eastwood Tigers kregen via een speciale Sint-Drive-tru een cadeautje van de Pieten!

Sint-Drive-Tru

De Oosterhoutse basketbalvereniging Eastwood Tigers kreeg woensdagavond de pakjespieten op bezoek. Door de extra coronamaatregelen lukte het de pieten niet op de cadeautjes tijdens de trainingen aan te bieden. Maar daar bedacht de vereniging samen met de pakjespieten een goede oplossing voor met een heuse Sint-Drive-Tru.

Bidon met pepernoten

Normaal gesproken komen pakjespieten langs tijdens de training op woensdagavond. Maar dit jaar werden de jongste basketballers beloond met een sportief en lekker cadeautje bij de Sintdrivetru. De spelers reden samen met hun ouders langs de Oosterheidehal, de thuisbasis van Eastwood Tigers. Hier stonden de pakjespieten en trainers klaar met muziek, pepernoten en natuurlijk met de cadeautjes. Zo kregen alle jonge leden een bidon gevuld met pepernoten!

Coronaproof activiteiten

De Oosterhoutse basketbalvereniging viert dit jaar haar 51e verjaardag. Helaas konden diverse feestelijke activiteiten tijdens het 50 jarig jubileum niet doorgaan. Dus dit jaar vinden er diverse leuke coronaproof activiteiten plaats, waaronder de Sint-Drive-Tru.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen