Oosterhouter herenigd met zijn vriendin in ‘All you need is love’ Kerstspecial

Robert ten Brink
Robert ten Brink
Foto: RTL.nl

De 25-jarige Oosterhouter Rob Waas en zijn eveneens 25-jarige Thaise vriendin Miranda doen dit jaar mee aan de kerstspecial van ‘All you need is love’.

All you need is love

In het RTL programma All You Need Is Love gaat Robert Ten Brink op liefdespad, repareert hij gebroken harten en opereert hij als ware matchmaker. Ook laat Robert in All You Need Is Love de liefde op grootse wijze spreken. Tijdens All You Need Is Love kun je lekker wegzwijmelen en meegenieten tijdens ontroerende reportages van romantische en aangrijpende ontmoetingen. Hoogtepunt voor veel kijkers is de jaarlijkse Kerstspecial die op Kerstavond wordt uitgezonden. Ook dit jaar gaat het team van All you need is love weer zoveel mogelijk families en geliefden verrassen en hen samenbrengen met Kerst.

Kerstspecial

Zo schreven de ouders van de 25-jarige Oosterhouter Rob Waas een verhaal over hun zoon en zijn 25-jarige Thaise vriendin Miranda. Uit de meer dan duizend mails is hun verhaal uitgekozen. En dus werd Rob midden in de nacht thuis door Robert ten Brink opgehaald en meegenomen in een privéjet naar Lapland. Daar stond zijn Thaise vriendin hem op te wachten en de kerstdagen samen met Rob te kunnen vieren. De uitzending van de All you need is love – Kerstspecial met de Oosteroutse Rob is te zien op Kerstavond 24 december om 20.00 uur op RTL4.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen