Lions Club Oosterhout schenkt 3000 euro aan Stichting Leergeld

Foto: Lions Club Oosterhout Centrum

In de donkere dagen voor Kerst- en Nieuwjaar werd Stichting Leergeld verrast met een gulle gift van Lions Club Oosterhout Centrum.

Bubbelactie

Bestuurslid projecten Lian Raams en penningmeester Koen van Gils van de Lions kwamen persoonlijk een cheque van 3.000 euro overhandigen aan Algemeen Coordinator Gerry van Dongen en voorzitter Frans de Hoogh. Het bedrag werd in een zeer korte tijd door Lions Club Oosterhout opgehaald met een speciale actie onder het motto; “Less troubles with bubbels” waarbij velen bereid waren een heerlijke fles champagne aan te schaffen en daarbij direct de kinderen van Leergeld uit Oosterhout te steunen.

Bioscoopkaartjes

Volgens algemeen coördinator Gerry van Dongen was er ook al een directe bestemming voor deze gulle gift. Zo’n 200 kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar uit Oosterhout kregen een bioscoopuitje aangeboden zodat het ook voor hen een feestelijke kerstperiode wordt. Door de lockdown zullen ze even geduld moeten hebben, maar gelukkig hebben de tickets een lange geldigheidsduur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen