Vanaf zaterdag 2 april 300 kramen in de verhuur voor vrijmarkt Koningsdag

Foto: Oranje Comité Oosterhout

Op zaterdag 2 april kun je vanaf 9.30 uur weer een kraam reserveren voor de traditionele vrijmarkt op Koningsdag.

Koningsdag 2022

Het Oranje Comité laat weten dat Koningsdag 2022 er weer als “vanouds” uit zal gaan zien. Oranje Comité: “Koningsdag in Oosterhout kent haar vaste traditionele elementen. Traditioneel is natuurlijk de kinderoptocht. Alle kinderen van Oosterhout worden gevraagd om hieraan mee te doen, met of zonder voertuig. Voorafgaand aan de optocht kunnen de kinderen zichzelf en/of hun voertuig laten versieren bij de kiosk in Slotpark-West. De start van de kinderoptocht is om 13.45 uur bij de kiosk in het Slotpark en gaat over de Heuvel richting de Markt. Heuse prinsessen zullen de optocht begeleiden.”

Traditionele vrijmarkt

Oranje Comité: “Ook de vrijmarkt in het Slotpark is een van de vaste tradities van Koningsdag. Vanaf zaterdag 2 april kunnen er weer kramen worden gehuurd. Om 9.30 uur gaat de website voor de kraamverhuur open via de link onderaan dit artikel. Evenals voorgaande jaren staan er alleen kramen in Slotpark-Oost. De huur voor een hele kraam is 34 euro, voor een halve kraam 17 euro. De verhuur gebeurt op volgorde van binnenkomst. De verkoop vanaf kleedjes tussen de kramen is verboden. Kleedjes zijn toegestaan op de hiervoor aangegeven plekken.”

Optredens

“Verder zijn er diverse optredens en andere activiteiten op verschillende locaties, zoals in het Slotpark, de Klappeijstraat, op de Heuvel en de Markt. Er zijn diverse podia om onder het genot van een drankje te genieten van verschillende soorten muziek. Op de Markt kan eenieder zijn ‘rodeo-kunsten’ laten zien. Wie blijft het langst op Harry de Stier zitten? Terwijl alle mama’s en papa’s hun kwaliteiten laten zien op Harry de Stier, kunnen de kinderen hun coureurskwaliteiten tonen op de kinderkartbaan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen