TSC veegt JEKA compleet van de mat 5-0

Foto: Henk Jansen / TSC

De wedstrijd die TSC afgelopen weekend op het eigen sportcomplex speelde tegen JEKA uit Breda eindigde met 5-0. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – JEKA Breda

Een ontketend TSC heeft een perfecte revanche neer gezet voor het bedroevende gelijke spel deze week in Tilburg. Van meet af aan werden de Bredanaars van het kastje naar de muur gestuurd. Eerlijk gezegd zat het TSC ook wel mee op bepaalde momenten. Binnen 10 minuten was het rechterverdediger Tadhg Bekkers die aan de zijlijn wel heel onbezonnen een overtreding maakte. Geel was zijn deel maar van rood hadden ook velen niet opgekeken. Ik denk ook dat het geen opzet was maar wel heel dom en ongelukkig.

Vrije trap

Na een klein half uur brak de steeds meer in vorm komende Tom Rijvers vrij door . De laatste man trok hem aan zijn shirt naar de grond. Met rood op zak kon hij terecht gaan douchen en Tom alsnog de vrije trap nemen. Perfect genomen vanaf 20 meter en met een kleine aanraking door een verdediger was het terecht 1-0 . Een paar minuten later een mooi genomen vrije trap van Ryan Snoeren was voor goud haantje Bas Blokdijk voldoende om er als de kippen bij te zijn en de bal binnen te tikken 2-0. Hij heeft daar toch een neusje voor. Diezelfde Bas maakte aan alle hoop voor JEKA nog voor rust een eind. Met een prachtige kopbal was zijn 2e genoeg voor de 3-0 op het bord met de rust.

Tweede helft

Na de thee een zelfde spelbeeld. Een sterk dicterend TSC dat Bas Blokdijk zijn 3e dus een hattrick en voor TSC de 4-0 op het bord. Halverwege de 2e helft nog een handsbal van JEKA waardoor Ryan Snoeren de pingel onhoudbaar binnen schoot 5-0 . Nog nooit heb ik TSC zo ruim zien winnen van JEKA. Het zegt alles over TSC maar ook over JEKA dat echt in de hoek komt waar de klappen vallen. Komende week naar en tegen Bavel zal het ongetwijfeld moeilijker worden .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen