Albert Heijn Zuiderhout krijgt innovatieve pakketkluizen

Foto: Albert Heijn

Vanaf aanstaande vrijdag kun je bij Albert Heijn op Zuiderhout voortaan zonder wachten je pakketje van Bol.com ophalen uit een pakketkluis.

Pakketkluizen Bol.com

Bij 700 grotere Albert Heijn-winkels komen pakketkluizen waar klanten hun Bol.com-pakketten en pakketten van andere – bij Budbee aangesloten webshops – kunnen ophalen en retourneren. “Klanten omarmen in toenemende mate zelfservice en de mogelijkheden die technologie daarvoor biedt”, aldus het persbericht. “Zo is het gebruik van zelfscans en apps de afgelopen jaren enorm gegroeid. Pakketten kunnen ophalen en terugsturen wanneer het maar uitkomt en zonder ergens in de rij te hoeven staan is daar een vervolgstap op.” De pakketkluizen komen in de plaats van de Bol.com-afhaalpunten die sinds 2013 in de Albert Heijn-filialen te vinden zijn.

Pakket past altijd

De eerste pakketkluizen zijn vanaf eind deze week te vinden in vijftien Albert Heijn-winkels, waaronder die op Winkelcentrum Zuiderhout. De komende twee jaar wordt dit aantal uitgebreid naar 700 winkels. De pakketkluizen staan in, of direct buiten, de winkels van Albert Heijn en bestaan uit kluizen van verschillende formaten. Zo past het pakket altijd. Klanten die ervoor kiezen hun pakket op te halen bij een Albert Heijn-winkel krijgen na het bestellen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd. Het bericht bevat een code om de kluis te openen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen