Weersverwachting: prima doe-weer tijdens Hemelvaart

Foto: Pixabay License / kikatani

Volgens Weeronline.nl hoeven we de komende week geen zomerste temperaturen te verwachten, al zal het vandaag nog broeierig warm zijn.

Broeierig en onweer

De website Weeronline.nl voorspelt het weer voor de aankomende week. Volgens hen begint de maandag droog en met periodes met zon, maar wordt het later op de dag broeierig met onweersbuien met hagel en fikse windstoten. In de buiten kan ook Saharastof worden meegebracht. Op dinsdag blijft het met 15 graden lekker koel. Op woensdag is weer zon, maar bestaat ook de kans op een enkele bui.

Lekker doe-weer met Hemelvaart

Donderdag is het Hemelvaartsdag en verwachten de meteorologen flink wat zonneschijn, met een kleine kans op een paar buien. Het weercijfer voor fietsen en wandelen komt dan ook uit op een 8 of zelfs 9. De BBQ kan echter in de schuur blijven staan, want het BBQ weer krijgt slechts een magere 6. En lekker zwemmen aan zee? Ook geen goed idee, want het strandweercijfer is slechts een 3.

Zonnig weekend

Doordat de wind van west naar noord gaat draaien na Hemelvaartsdag krijgen we de aanvoer van lucht vanaf zee. De temperaturen zullen bij ons rond de 20 graden blijven, maar met het zonnetje erbij is dat heerlijk voorjaarsweer. Een enkel klein buitje is wel mogelijk, maar er zijn ook flink zonnige delen te verwachten volgens Weeronline.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen