Tweede ronde audities voor BOMBAST! een musical

Foto: St. BOMBAST / Freepik.com

De eerste auditie ronde gemist? Dan kun je op maandag 18 juli meedoen aan de tweede auditieronde voor de musical BOMBAST!

BOMBAST! een musical

Volgend jaar juni brengt Stichting BOMBAST een Oosterhoutse familiemusical in Theater de Bussel. Een uniek verhaal over de Oernar BOMBAST en alle gevolgen van dien, geschreven door Theo Koopmans. Wil je aan deze unieke musical deelnemen, dan kun je op maandag 18 juli om 19.30 uur meedoen aan de tweede auditieronde plaats in Theater De Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Op de auditieavond zal er gekeken worden naar je vaardigheden op het toneel, hoe je zingt en hoe je danst. Je hoeft echt niet overal in uit te blinken, je moet vooral passen in het geheel in de breedste zin van het woord.

Diverse rollen

Er zijn in deze musical een aantal hoofdrollen, meerdere bijrollen en een groot ensemble. De bijrollen zijn ook ensemblerollen. Voor de volgende zes rollen kun je gericht auditie doen:

  • Robin: Jongen, ongeveer 12 jaar of daarvoor door kunnen gaan. Dit is in principe een jongensrol, maar dit kan nog veranderen. Dus meisjes kunnen hier ook voor auditeren.
  • Vader: Man, ongeveer 30-40 jaar
  • BOMBAST: Man, ongeveer 20-40 jaar. We zoeken iemand met bij voorkeur een fors uiterlijk, maar vooral vrij lang is. Verder moet je kunnen spreken met een Brabantse tongval.
  • Pastoor: Man, ong 30-40 jaar
  • Silenus: Man, 40+
  • Keetje: Vrouw, 60+

Wat moet je doen?

Als je voor één van de zes bovenstaande rollen wil auditeren, moet je een liedje voorbereiden om je zang te toetsen, omdat deze rollen ook solozang hebben. Als je alleen voor het ensemble gaat, dan wordt er op de avond zelf vooral gekeken naar de samenzang. Naast natuurlijk wat je op toneelgebied in huis hebt, wordt er die avond ook gekeken naar je ritmegevoel. Is je danservaring nu groter dan je toneel en zang, laat dan vooral zien wat je in je mars hebt. Neem een stukje dans mee van uiterlijk 1 minuut en show dat talent! Misschien speel jij dan straks wel de sterren van de hemel in BOMBAST! een musical… HOOG!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen