JCI Oosterhout organiseert weer gratis openluchtbioscoop in het Slotpark

Foto: JCI Oosterhout / MoodWood

Ook dit jaar transformeert JCI Oosterhout het Slotpark-Oost wederom in een gratis openluchtbioscoop. Dit jaar op zaterdag 3 september, aanvang 21.00 uur en de toegang is dus gratis. Een aanrader voor je agenda!

Gratis openluchtbioscoop

Op zaterdag 3 september wordt het Slotpark ’s avonds weer omgetoverd tot de grootste openluchtbioscoop van Oosterhout. Het is inmiddels de zevende keer dat JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer) dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. De film ‘Licorice Pizza’ zal worden getoond vanaf 21.00 uur. Er worden geen stoelen weggezet, dus het advies is om zelf iets mee te nemen om op te zitten zoals een kleedje of een (camping)stoeltje.

Licorice Pizza

Licorice Pizza is een film uit 2021 van de regisseur Paul Thomas Anderson en is een romantische comedy. Het verhaal speelt in de jaren zeventig in Los Angeles en het is een film over liefde en een ontluikende vriendschap tussen Gary (vertolkt door Cooper Hoffman) en Alana (Alana Haim). Eén van de beste scènes uit Licorice Pizza is dat Alana een gigantische truck kilometers in z’n achteruit van een berg afrijdt, omdat de benzine op is. De film kreeg 3 Oscarnominaties en een IMDb-beoordeling van 7,2. Het advies is 12 jaar en ouder.

Meer info

De film wordt vertoond op vrijdag 3 september vanaf 21.00 uur in Slotpark-Oost.  Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets die je vlakbij de film gratis kunt stallen. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt op het Slotjesveld op loopafstand van het park. Je mag je eigen eten en drinken meenemen, maar er is ook de mogelijkheid ter plaatse iets aan te schaffen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen