Parkfeest gaat door: “We maken er een feestweekend van op 3, 4 en 5 september!”

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Parkfeestvoorzitter Jos Zimmerman: “We gaan beginnen met de organisatie, want we hebben zin in een Oosterhouts feestje!”

Parkfeest gaat door!

Vorig jaar maakte Stichting Parkfeest al bekend het driedaagse festival te willen organiseren in het eerste weekend van september. “We hebben deze datum bewust geprikt, in de hoop dat er in september weer meer mogelijk zou zijn. En het lijkt erop dat dat zo is! Daarom hebben we besloten er met z’n allen voor te gaan, hoewel er nog onzekerheden zijn,’’ stelt Jos Zimmerman, voorzitter Stichting Parkfeest. “De veiligheid van onze gasten en vrijwilligers staat voorop. We wachten de regels, mogelijkheden en onmogelijkheden af en zullen daar flexibel op moeten reageren. We gaan echter wél beginnen met de organisatie, anders zijn we straks te laat. Dát willen we niet, want we hebben zin in een Oosterhouts feestje!”

Programma Parkfeest 2021

Het Parkfeest staat gepland op 3, 4 en 5 september, het laatste weekend van de zomervakantie. Welke artiesten er komen is op dit moment nog onbekend. Jos: “Onze programmacommissie heeft niet stil gezeten en is al druk in overleg met boekingsbureaus over artiesten die we vorig jaar op het podium zouden hebben, maar ook over anderen. We kunnen en mogen er nog niks over zeggen, maar we komen hier heel snel op terug zodra het programma bekend is! Ook de horeca-commissie en commissie Facilitaire Dienst zijn al druk bezig met het vastleggen van onder andere podia, tenten, biertaps, kabels en nog heel veel meer. Zodat we in september niet achter het net vissen als her en der de evenementen weer van start gaan. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen een lekker hapje, koud biertje, wijntje, frisje klaarstaat om het weekend goed door te komen!”

Vrijwilligers & Sponsors

Het Parkfeest Oosterhout draait volledig op vrijwilligers. De organisatie gaat de komende tijd inventariseren wie het eerste weekend van september mee wil draaien. Daarbij wordt uiteraard zorgvuldig gelet op wensen en zorgen van de vrijwilligers. Ben je nog geen vrijwilliger en lijkt het je leuk om mee te helpen? Kijk dan op de link onderaan dit artikel. Ook is het Parkfeest altijd op zoek naar sponsors die het mooie Oosterhoutse feestje mede mogelijk maken en waardoor het Parkfeest jaarlijks weer een aantal cheques aan Oosterhoutse goede doelen kunnen overhandigen. Draag jij het Parkfeest ook een warm hart toe en wil je met jouw bedrijf sponsoren? Mail dan naar [email protected] voor de mogelijkheden.

Flexibel

Alle voorbereidingen zijn onder voorbehoud; het moet wel mogen en veilig zijn. Jos Zimmerman: “We zijn in nauw overleg met de gemeente en zij denken ook mee. Gelukkig staan we op de ‘feestkalender’ van de regio omdat wij vorig voorjaar dit weekend al hebben vastgelegd. Het kan zijn dat we bijvoorbeeld verplicht zijn om een bepaalde mate van hygiëne te garanderen of bijvoorbeeld een teststraatje moeten inrichten. Dan zullen we flexibel moeten zijn in onze plannen, tekeningen en berekeningen. Onze commissies denken met elkaar mee om met oplossingen te komen. Maar we schromen ook niet om expertise van het Oosterhoutse bedrijfsleven te vragen. Hoe dan ook, ondanks de onzekerheden gaan wij ervoor! We hebben er zin in en we maken er samen een echt feestweekend van!”

Praktische zaken

Het Parkfeest 2021 wordt gehouden op 3, 4 en 5 september 2021 in het Slotpark. Welke artiesten optreden wordt op een later moment bekendgemaakt. Heb jij kaarten voor het Parkfeest 2020? Dan zijn die nog gewoon geldig voor deze editie. Mocht het Parkfeest alsnog niet doorgaan in september, dan kun je je ticket bewaren tot juni 2022 of je geld terugvragen. Nog geen kaarten? Bestel ze dan direct via de onderstaande link. Een kaart voor vrijdag 3 september kost 18,50 euro, voor zaterdag 4 september 33,50 euro en een pass-partout voor beide dagen kost 41,00 euro. Entree op zondag is traditioneel gratis.

  • KLIK HIER om kaarten te kopen voor Parkfeest 2021
  • KLIK HIER om je aan te melden als vrijwilliger
  • KLIK HIER om je aan te melden als sponsor
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen