Dronken Oosterhouter raakt weg kwijt in Zeeland en beland in sloot

Foto: Politie.nl

De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag in het Zeeuws-Vlaamse Clinge op zoek geweest naar een verdwaalde, dronken Oosterhouter.

Sloot in Clinge

Hulpverleners zijn in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 mei bijna een uur op zoek geweest naar een slachtoffer van een eenzijdig ongeval. De 38-jarige Oosterhouter verklaarde met zijn auto in de sloot te liggen en, behalve dat hij zich in de omgeving van het plaatsje Clinge in Zeeuws-Vlaanderen bevond, verder niet te weten waar hij was.

Oriëntatie kwijtgeraakt

Politie- en ambulancemedewerkers zijn in de omgeving van Clinge gaan rondrijden met groene, blauwe en oranje zwaailampen tot de man aangaf dat hij de lampen zag. Hij vertelde dat hij zijn oriëntatie kwijt was geraakt en een doodlopende weg was ingereden. Toen hij hier had proberen te draaien, zou hij met zijn auto in de sloot terecht gekomen zijn.

Rijbewijs ingevorderd

De man was niet gewond. Wel bleek dat de man gedronken had. Uit de ademanalyse bleek dat hij bijna drie keer teveel alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs was vanwege een eerdere veroordeling ongeldig verklaard. Tegen de 38-jarige Oosterhouter wordt proces-verbaal opgemaakt. De auto waar de man in reed is uit de sloot gehaald door een takelbedrijf. De man zelf is afgezet op het adres waar hij aangaf te verblijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen