NK Driebanden op De Eekhoorn

Het Nederlands kampioenschap driebanden voor dames wordt dit weekend gespeeld op Camping De Eekhoorn in Oosterhout. Zestien speelsters zijn ingedeeld in vier poules voor de kwalificatie, acht speelsters zijn geplaatst voor het hoofdtoernooi. Die acht worden aangevuld met acht speelsters uit de kwalificatie.

 Het NK start op vrijdag om 12.30 uur met de eerste vier wedstrijden. Zaterdag is de start om 12.30 uur, zondag om 11.00 uur.
Therese Klompenhouwer, Karina Jetten, Gerrie Geelen en Monique van Exter voeren de poules aan in het hoofdtoernooi. De andere geplaatste speelsters, geselecteerd op basis van het laatst gehouden NK, zijn Joke Breur, Sylvia Eckel, Monique Wilkowski en Anja Verbogt.
De partijen worden in de voorronden gespeeld naar 20 caramboles met een maximum van 40 beurten. In het hoofdtoernooi wordt naar 25 punten gespeeld met een maximum van 50 beurten.
 De hoofdprijs voor de kampioene is 500 euro, voor de nummer twee 300 euro, de nummers drie en vier krijgen 200 euro, de nummers vijf tot en met acht 100 euro.



De poule-indeling in de kwalificatie:


Poule A:

Hanny Hultermans

Mieke Schenkels

Celina Wolfs

Natasja Damen


Poule B:

Charissa Beemsterboer

Jeannette Habraken

Daisy Werdekker

Janine Verkerk


Poule C:

Mirjam Pruim-Emmens

Christel Willemse

Marlous van Riel-de Graaf

Bianca Hermans


Poule D:

Cora van den Eijnden

Joyce Beekink

Maartje de Jong

Joke Jacobs
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen