Viering 11/11 in de binnenstad

Foto:

Na een weekend vol feest met o.a. de Kaaikwekavond, zal ook de 11e van de 11e weer volop worden gevierd.Prins Mienus XII zal samen met zijn groot gevolg een aantal cafés gaan bezoeken, waaronder Fever,De Pub, Club Sweet en De Kloek. De viering van 11-11 begint om 20.11 uur bij het beeld Hatsiekedee op de Markt, waar, na een kort woordje van ZOH Prins Mienus XII, het feest zal losbarsten.

Speciaal voor de 11e van de 11e heeft Prins Mienus opnieuw een aandenken laten maken in de vorm van een pin met een kopie van Hatsiekedee erop afgebeeld. Dit unieke aandenken is alleen verkrijgbaar tijdens de viering van de 11e van de 11e en kost slechts € 3,-.
Na de ceremonie bij Hatsiekedee begint de Prinselijke rijtoer en zullen vanaf 20.30 uur diverse kapellen optreden in de Kaaiendonkse cafés. Voorafgaand aan dit feest is in Café de Kloek al het feest van Kaais Klompleet dat om 18.00 uur begint met gratis een broodje warme worst met zuurkool, vergezeld van een borrel. Leden kunnen dan hun insigne en jaarplaatje ophalen. Dit feest zal al vanaf 19.00 uur worden ondersteund met optredens van
kapellen. Voor hen die hun kennis van carnaval willen tonen is er in Fever een heuse 11e van de 11e Quiz afgewisseld met optredens van kapellen.
De rijtoer van ZOH Prins Mienus eindigt rond 22.00 uur met een bezoek aan Kaais Klompleet in Café de Kloek, waar de Hofkapel voor de laatste keer die avond het dak er af zal blazen.
foto: Jeff Maanders
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen