Bijzondere clubmensen in het zonnetje gezet bij v.v.Irene’58 in Den Hout

Arnold van den Hout samen met voorzitter van Irene'58, Niek de Jongh
Arnold van den Hout samen met voorzitter van Irene'58, Niek de Jongh
Foto: Irene'58

Bijna 47 jaar was hij niet alleen bestuurslid van v.v.Irene’58, maar ook kantinebeheerder, penningmeester en terreinknecht. Sinds dit seizoen heeft Arnold van den Hout het stokje overgedragen aan de jongere generatie.

Bestuurslid

In zijn jeugdjaren was Arnold al actief bij zijn club. Hij voetbalde zelf fanatiek en zette zich in als jeugdleider. Op zijn 18de werd hij officieel bestuurslid en dat heeft hij tot afgelopen seizoen volgehouden. Met veel plezier heeft hij enorm veel gedaan en betekend voor de voetbalvereniging van Den Hout.

Terreinknecht Bert

Begin deze maand werd er dan ook uitgebreid stilgestaan bij zijn vertrek, en ook dat van Bert Kieboom. Bert werkte jarenlang als terreinknecht bij de club, maar moest hier noodgedwongen mee stoppen vanwege zijn gezondheid. Beide mannen werden bedankt voor hun enorme inzet voor de voetbalclub. Extra bijzonder was dat Arnold van den Hout gehuldigd werd als erelid (zie foto), met een officiële oorkonde. Hiermee is hij, naast de oprichter van de club, Frans van Mook, het tweede officiële erelid. Een bijzonder moment, maar zeker geen definitief afscheid van de club. Arnold en Bert zijn allebei nog regelmatig langs het veld te vinden en Arnold pakt zo nu en dan nog een klusje op. Hij kan het niet laten, want Irene’58 blijft toch zijn club!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen