Reanimatiecursus bij Arashi en 3x judogoud in Frankfurt 

Foto: Arashi

Voor de senioren van Arashi werd met succes een cursus reanimatie georganiseerd. Na de luchtkussensdag, de toernooien, de reünie, Roy Meyer, nu een activiteit voor de serieuze judoka’s, omdat Bliemer Arashi 25 jaar bestaat!

Reanimatie

Vijfentwintig jaar Arashi nu weer een cursus reanimatie! Iedereen vond het een fantastische ervaring! In plaats van de wekelijkse judotraining voor de senioren een reanimatiecursus wegens het 25 jarige jubileum. De judo -en KidzzBudo training werden eenmalig als combitraining gegeven, de 2 groepen paste allemaal net op de mat. Reanimatie-instructeur Marco Eversdijk was zeer duidelijk in zijn uitleg en hij had dan ook een geïnteresseerde groep. In 2 uur tijd werd er veel uitleg gegeven en moesten de deelnemers meerdere keren oefenen met de pop en de AED-machine. Iedereen is nu voor 2 jaar gediplomeerd! Laten we hopen dat we het niet nodig hebben.

Goud in Frankfurt

Op het Internationales Jugend Judo Turnier Frankfurter Adler Cup 2018 heeft Michael Pannekoek zilver behaald in de U18 -90kg en Patrick Pannekoek Goud in de U18 +90 kg. Ook Vera Wandel was daar weer succesvol bezig. Vera won beide dagen goud in U15 min 33kg en in U14 min 33kg! Een week eerder won ze voor de 6e achtereenvolgende keer het residentietoernooi in Den Haag. De week daarvoor het Open Warschau Polen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen