14x judogoud voor Arashi Sport in Zevenbergen

Foto: Bliemer Arashi Sport

De judoka’s van Bliemer Arashi Sport waren op het jaarlijkse judotoernooi in Zevenbergen weer erg succesvol met 14x goud en 6 gouden 500 puntenbekers!

Bliemer Arashi Sport

Op zondag 17 november waren de Arashi-judoka’s weer voor dag en dauw vertrokken naar Zevenbergen voor het 500 puntentoernooi. Voor sommigen de allereerste keer en dus heel spannend, voor andere de laatste keer. De nieuwe deelnemers vonden het heel spannend, maar merkte dat er heel veel kinderen waren die gingen kennismaken met wedstrijden. Sommigen wisten meteen hun nieuw geleerde technieken toe te passen en andere moesten af en toe het onderspit delven wat hun eigenlijk gewoon weer sterker maakt voor de volgende keer!

Bekers en medailles

Pim Oerlemans deed voor de 3e keer mee en won al zijn wedstrijden met worpen en houdgrepen. Het leverde hem opnieuw veel punten op, waardoor hij zijn 1e 100 puntenbeker mocht ontvangen. Dinant Broeken heeft inmiddels al vele keren deel genomen en dat kon men zien. Tactisch en technisch won hij ook al zijn wedstrijden en ontving een bonuspunt voor zijn 400 puntenbeker. Bram Bové, Gunnar van Hamburg, Mohammed Benkaddour, Jasper de Pee, Dinant Broeken, Lisa van Trier, Dyon Spoelstra, Pim Oerlemans, Floor Vreijdenberger, Thijm Schalij, Sven Velthuis, Chris van Bodegom, Ramon Sterks en Kay Vergouwen wonnen een 1e plaats door al hun wedstrijden te winnen. Daarnaast waren Bram Bové, Lisa van Trier, Dyon Spoelstra, Gunnar van Hamburg, Floor en Tharijn Vreijdenberger voor het laatst op dit toernooi omdat ze allen de gouden 500 puntenbeker binnen haalden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden