Groot enthousiasme tijdens Teambuildingsdag VV Oosterhout

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

Zondag-1 van VV Oosterhout kijkt gretig naar het nieuwe seizoen na een geslaagde Teambuildingsdag op het eigen sportcomplex.

Teambuildingsdag

Zaterdag 8 augustus kwam de Zondag-1 van VV Oosterhout bij elkaar voor een Teambuildingsdag op het eigen Sportcomplex De Contreie. Het was warm, maar het enthousiasme was daardoor niet minder groot! Na een welkomstwoord door de trainers Stijn Biemans en Jorco de Kok, gaf Stijn een presentatie over de gewenste speelwijze en de te hanteren spelprincipes. Met veel interesse werd aandachtig geluisterd en werden vragen gesteld. De betrokkenheid was groot, iedereen was gefocust.

Training

Na de theorie werd in de praktijk nog wat geoefend tijdens een bloedhete training. Gelukkig werd er voor de spelers en staf op het veld voor de nodige verkoeling gezorgd. Na deze intensieve training stond bij een van de trouwe sponsors een geheel verzorgde barbecue klaar. Een mooie afsluiter waarbij de spelers in de juiste ambiance elkaar beter hebben leren kennen. Iedereen kijkt gretig uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Eerste oefenwedstrijd

Donderdag 13 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt op Sportpark de Contreie aan de Weststadweg 1. De tegenstander is dan de tweedeklasser VOAB uit Goirle.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden