TSC wint met 2-0 in matige partij tegen SCO

Foto: Henk Jansen / TSC

Zaterdagmiddag werd het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt met de wedstrijd TSC tegen SCO op het Sportcomplex aan de Warandelaan. Het verslag is van Henk Jansen.

Verslag TSC-SCO

Wat beloofde het een mooie middag te worden. Stralend weer en heel veel supporters uit beide kampen. Daarbij nog de nodige neutrale toeschouwers die toe waren aan een leuke pot goed voetbal. Natuurlijk stond er spanning op, maar van echt goed voetbal was helaas geen sprake. Vooral TSC had een week eerder tegen SC ’t Zand  laten zien dat het veel beter kan.  Daar werd het 1-1 en kreeg TSC te weinig. Nu werd het dan wel 2-0 en was de rust bereikt met een 1-0 voorsprong.

Eerste Helft

De eerste de beste kans was er al snel en voor SCO. Die bal viel echter op het net in plaats van ertegen. De nieuwe aanwinst bij TSC Jelle Strijtveen was na 26 minuten spelen heel dicht bij een treffer, maar zijn inzet ging alsnog voorlangs. Uiteindelijk was het Ryan Snoeren die voor TSC de 1-0 scoorde. Intussen had Jurendel Dorand terecht geel gekregen voor het neerhalen van een doorgebroken speler in deze overigens zeer sportieve wedstrijd. Yonathan Yuya zag zijn inzet net over gaan.

Tweede Helft

Ook de Tweede Helft was niet echt boeiend. Van echt goed voetbal konden de honderden toeschouwers dan ook niet genieten. Het meest nog werd genoten van het mooie weer, de sfeer voor, tijdens en na de strijd in de kantine, daar waar het tot laat goed toeven was. Ook de SCO aanhang vond het bijzonder gezellig en ook die bleven nog lang nakletsen met hun vrienden van beide clubs onder elkaar. TSC zal het komende week in de bekerstrijd beter moet gaan doen wil men daar echt succes boeken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen