TSC wint thuiswedstrijd tegen FC Tilburg met 5-0

De thuiswedstrijd die TSC afgelopen donderdag speelde tegen FC Tilburg eindigde met 5-0. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – FC Tilburg

Uit had TSC de nodige moeite met scoren en speelde het op de valreep daar nog 3-3. Duur 2 punten verlies lijkt het steeds meer. Nu speelde TSC thuis een avondpartij op kunstgras. De Tilburgers stonden inmiddels stijf onderaan en verloren een paar dagen eerder nog met 7-1 in Made. Nadat er diverse mooie foto’s voor de wedstrijd van de TSC selectie waren geschoten kon de strijd beginnen.

Eerste helft

Al binnen 10 minuten kwam de hoofdmacht op 1-0. Een schot van Tim Rubenkamp werd in de rebound binnen geschoten door Joury den Boogert. Een zeker niet goed combinerend was toch nog vele malen sterker dan Tilburg. Schoten van Tom Rijvers en Bas Blokdijk miste de juiste zuiverheid. Halverwege de 1e helft was het eindelijk weer raak. Joury snelle uitbrak over rechts was voor Bas Blokdijk voldoende om de 2-0 aan te tekenen.

Tweede helft

In de tweede helft liepen de combinaties bij TSC beter en volgde vele mooie aanvallen. Ryan Snoeren alleen voor de doelman leverde niets op. In de laatste minuten liep TSC echter over de Tilburgers heen. Nino Doelman maakte bekwaam de 3-0 en 4-0 Een paar minuten voor tijd was het Ryamon Raams die uit de rebound de 5-0 liet aantekenen. Een mooie uitslag die dankzij maar één uitblinker niet tot dubbele cijfers was gekomen. Dat was de Tilburgse doelman: hij was veruit de meest bekwame speler bij FC Tilburg. Al met al blijft TSC goed meedoen in de top van de ranglijst. Het 5 maal scoren en vooral veel kansen creëren geeft heel veel vertrouwen voor de komende zondag thuis tegen Uno Animo.