Drie internationale podiumplaatsen junioren Oosterhoutse wielerploeg

Dominik Kyrzswok
Dominik Kyrzswok
Foto: Hugo Brenders / JEGG-DJR Academy

Afgelopen weekend deden de Junioren van de Oosterhoutse wielerploeg JEGG-DJR Academy goede zaken met maar liefst 3 podiumplaatsen.

Dominik Krzyśków

Afgelopen zaterdag behaalde de Poolse tijdritspecialist Dominik Krzyśków een indrukwekkende tweede plaats in de tijdrit van de meerdaagse etappekoers Internationale Cottbuser Junioren-Etappenfahrt, gehouden in het Duitse Cottbus. Dominik vertegenwoordigde hier zijn land als onderdeel van de Poolse juniorenselectie. Tegelijkertijd veroverde zijn teamgenoot Patryk Goszczurny een knappe tweede plaats in de Poolse seizoensopening in Sobótka. In een zinderende sprint werd hij met slechts een banddikte verslagen door de winnaar.

Senne Brys

In het Belgische Hakendover leverde Senne Brys (B) een sterke prestatie door naar een welverdiende derde plaats te rijden. Samen met Luka Wissink, die eerder de eerste plaats veroverde in het Duitse Bad Driburg, zetten ze meteen de aanval in en reden ze 75 kilometer voorop. Het was een zware koers die veel kracht vergde van de twee aanvallers. Helaas konden Senne en Luka hun inspanningen niet omzetten in een overwinning in de sprint, met respectievelijk een derde en een vierde plaats als resultaat. Luka eindigde als best geklasseerde Nederlander.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen