VV Oosterhout en TSV Gudok delen de punten

Afgelopen weekend vond de thuiswedstrijd van VV Oosterhout plaats op het winderige sportpark ‘de Contreie’ tegen TSV Gudok Tilburg. Het verslag is geschreven door Ad Looijmans.

VV Oosterhout – TSV Gudok Tilburg

Op een zonnige maar winderige dag op sportpark ‘De Contreie’ vond de wedstrijd tussen VV Oosterhout en TSV Gudok uit Tilburg plaats. De vorige ontmoeting werd gewonnen met een minimale marge. Deze keer werd een strafschop benut om op gelijke hoogte te komen. De scheidsrechter van dienst was de 77-jarige heer Broekhoven uit Middelburg.

Eerste helft

Al na twee minuten keek VV Oosterhout tegen een achterstand van 0-1 aan door een doelpunt van Thom Schellekens. Tot aan de 30ste minuut domineerde TSV Gudok, waarbij doelman Beau Eversdijk een paar keer moest ingrijpen. Pas in de 30ste minuut kreeg VV Oosterhout meer grip op het spel, met een poging van Omar Alzoubi die de paal raakte als hoogtepunt. Hoewel VV Oosterhout tot aan de rust de overhand had, resulteerde dit niet in uitgespeelde kansen.

Tweede helft

In de tweede helft liet VV Oosterhout een herboren spel zien, met volop inzet en druk op de tegenstander op hun eigen helft. Hoewel er kansen werden gecreëerd, duurde het tot de 60ste minuut voordat Diae Abjij in de zestien meter werd gevloerd en een strafschop verdiende, die werd benut door Matthew Coenraadts. Even later werd er door TSV Gudok om een strafschop geschreeuwd vanwege een vermeende overtreding door Jari van Helvoort, maar de scheidsrechter wees dit af en gaf in plaats daarvan een rode kaart aan Joshua Hanhart voor een kopstoot tijdens het opstootje dat volgde. Ondanks aanhoudende druk van VV Oosterhout resulteerden enkele mooie aanvallen niet meer in doelpunten. Na 90 minuten eindigde de wedstrijd in een terecht gelijkspel van 1-1.