Luka Wissink wint in Belgische Zoutleeuw

Foto: Foto: Toon Rekkers / JEGG-DJR Academy

Luka Wissink haalde zondag zijn tweede overwinning binnen een week in het Belgische Zoutleeuw na zijn eerdere overwinning in Bad Driburg.

Luka Wissink

Luka Wissink, de junior van JEGG-DJR Academy, versnelde ongeveer anderhalve ronde voor het einde en kwam solo over de finish, met enkele seconden voorsprong op de Belg Brend Van Aerschot. Van Aerschot meende dat Luka eigenlijk sneller was dan de officiële tijdregistratie aangaf. “Hij werd in de officiële uitslag op dezelfde tijd geplaatst als wij, maar ik denk dat hij toch enkele seconden sneller was,” zei de respectvolle nummer twee.

Senne Brys

Luka beschreef zijn succesvolle wraak op zijn vierde plaats in Hakendover als volgt: “Daar zat ik in de eerste ronde met Senne (Senne Brys van JEGG-DJR Academy, red.) in de aanval, maar het peloton was alert en tegen de tijd dat de finale begon, was ik het beste weg. Gelukkig kon ik me vandaag revancheren door op het juiste moment in de finale aan te vallen.” De junior van JEGG-DJR Academy revancheerde zich zo voor zijn vierde plek afgelopen zaterdag in Hakendover waar zijn ploeggenoot Senne Brys derde werd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen