Finalisten van zangwedstrijd De Nieuwe Strot bekend

Corne is een van de finalisten
Corne is een van de finalisten
Foto: De Nieuwe Strot

Na een zinderende halve finale afgelopen zondag in Theater de Bussel zijn de finalisten van zangwedstrijd De Nieuwe Strot bekendgemaakt.

De Nieuwe Strot

Maar liefst 8 kandidaten streden afgelopen zondag in de Kleine Zaal van Theater de Bussel om een felbegeerd ticket voor de finale van De Nieuwe Strot te bemachtigen. Het aanwezige publiek werd getrakteerd op een aantal bijzonder goede live optredens, begeleid door de Talentband. Elke kandidaat bracht twee door hen zelf uitgekozen nummers ten gehore.

Deskundige jury

De halve finalisten hebben de afgelopen weken intensieve coaching gehad van Maartje van Bijnen, waarbij aspecten als zang, performance, uitvoering en presentatie werden verfijnd. En dat was te merken, want het niveau lag hoog! De deskundige jury, bestaande uit Hans Vermeulen, Elrieke van Gelderen, Tiny Schoones en Jeroen van den Bos, bepaalde welke drie beste deelnemers zullen mogen schitteren in de Grote Finale op 28 april, opnieuw in het sfeervolle Theater de Bussel.

Meer informatie

De drie finalisten die zullen gaan strijden om de titel De Nieuwe Strot 2024 en een optreden tijdens het Parkfeest zijn: Corne van Mook (46), Jasmijn van Roesel (17) en Margret Belentien (47), allen uit ons eigen Oosterhout. De finale is op 28 april vanaf 15.00 uur. De toegang tot De Bussel is helemaal gratis, dus iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen en te genieten van het onmiskenbare talent dat West-Brabant te bieden heeft! Je vindt Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen