Het sociale werkbedrijf MidZuid

Foto: Midzuid

Het sociale werkbedrijf MidZuid (voorheen bekend als WAVA/!GO en WerkLink) bestaat in 2019 maar liefst 65 jaar. MidZuid werkt midden in de samenleving in het zuiden van het land en helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betaald werk én zorgt voor passende begeleiding.

MidZuid werkt voor iedereen

MidZuid werkt voor iedereen. Dat wordt duidelijk als je ons verhaal verder leest. Het werkt voor de mensen die wij aan passend werk helpen. Zij doen waardevol werk en verdienen hun eigen boterham. Het werkt zeker ook voor werkgevers die graag gebruik maken van de capaciteit en de mensen van MidZuid. Zo worden mensen door de inzet van MidZuid minder afhankelijk van een uitkering. Dat werkt dus ook voor gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout in de regio Dongemond. Zo werkt MidZuid voor iedereen!

MidZuid is er vast ook voor jou

Voor werkzoekenden

Zelf werk vinden lukt je misschien niet. Omdat je ziek bent geweest, een beperking hebt of omdat je al heel lang zonder werk zit. Vraag dan bij je gemeente of uitkeringsinstantie of je bij MidZuid aan de slag kunt. Want wij hebben altijd nieuwe medewerkers nodig.

Werkervaring opdoen

Voor leerlingen van VSO en PrO-opleidingen is de stap van school naar werk vaak ingewikkeld. MidZuid biedt aan deze groep leerlingen mogelijkheden voor stages en leer-werktrajecten na school.

Voor werkgevers

Wij helpen je om de geschikte mensen te vinden voor je bedrijf. Ook kan je via MidZuid divers werk uitbesteden. En het mooie is: zo helpen we samen mensen aan werk, inkomen én een toekomst! Dat is pas echt sociaal ondernemen.

Voor studentenstages

MidZuid is een modern bedrijf. Met een breed aanbod aan functies op het terrein van begeleiding, management, financiën en bedrijfsadvies. Je staat verstelt van onze mogelijkheden voor een mooie stage op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Leer ons nog beter kennen

Deze folder biedt je belangrijke informatie. Maar op onze website lees je veel meer zoals verhalen van bedrijven en mensen. Kijk op midzuid.nl. Daar zie je ook onze bedrijfsfilm. Die geeft een heel goed beeld van wat we doen en kunnen.

Contact
Heb je een vraag? Ga dan naar de contactpagina op onze website. Wij zorgen dat je snel met de juiste persoon in contact komt.

'

Reacties

article
41054
Het sociale werkbedrijf MidZuid
Het sociale werkbedrijf MidZuid (voorheen bekend als WAVA/!GO en WerkLink) bestaat in 2019 maar liefst
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20190311/het-sociale-werkbedrijf-midzuid/
2019-03-11T12:36:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/03/11123555/midzuid.jpg
midzuid, sociaal, werkbedrijf
Zakelijk