Oosterhoutse ondernemers Lia de Craen en Corine Polak bundelen hun krachten

Foto: Lia de Craen

Corine Polak van Blizzerz fashion uit de Nieuwstraat en Lia de Craen van atelier/galerie in het voormalig ABN Amro gebouw slaan de handen ineen. Zij organiseren samen een unieke modeshow in een kunstzinnige omgeving op 21 mei 2019.

Unieke beleving

“We hebben een te gek evenement in het vooruitzicht. Een unieke modeshow in een kunstzinnige omgeving met alles wat daarbij hoort!” Kunstenares Lia de Craen vertelt enthousiast over het evenement dat op 21 mei zal plaatsvinden in haar atelier. Lia: “Met dit nieuwe evenement willen we bijdragen aan een stukje beleving in de binnenstad.”

Modetrends en kunst

“Alle zintuigen zullen worden geprikkeld tijdens deze bijzondere avond. Wil je de laatste modetrends zien in combinatie met zilveren sieraden of parfumgeuren ruiken? Genieten van prachtige kunst of heerlijke zomerdrankjes? Het kan allemaal op 21 mei in mijn atelier!”, aldus de kunstenares. “En ook leuk om te weten: mijn atelier is op 10, 11 en 12 mei extra geopend tussen 14.00 en 17.00 uur. Dan kun je meteen een kaartje kopen als cadeau voor Moederdag!”

Meer informatie

Kaarten voor deze avond kosten 10 euro per stuk inclusief welkomstdrankje, pauzedrankje, hapje en een goed gevulde goodiebag. Het atelier is open vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De avond zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Kaarten zijn te koop bij Blizzerz Fashion aan de Nieuwstraat of het Atelier van Lia de Craen in het voormalige ABN Amro bankgebouw aan het Arendsplein. En tijdens je bezoek aan de expositie kun je gratis je auto parkeren achter het bankgebouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen