Exclusieve workshop voor lezers van oosterhout.nieuws.nl

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik) voor oosterhout.nieuws.nl

Op vrijdag 4 en vrijdag 11 november zal de Afvalrace Oosterhout/Dongen weer een koopworkshop organiseren bij Natuurlijk Tomaat in Dongen. Uiteraard worden de deelnemers van de Afvalrace uitgenodigd. Maar ook jij als lezer van oosterhout.nieuws.nl bent van harte uitgenodigd voor deze exclusieve kookworkshop!

Vorig jaar werd deze Kookworkshop voor het eerst gegeven aan de deelnemers van de Afvalrace Oosterhout. Daar kwamen zoveel leuke reacties op, dat EDJ Sports heeft geregeld dat ook onze lezers aan een van de workshops kunnen deelnemen. Uiteraard wordt je alles verteld over de verschillende tomatensoorten, maar het belangrijkste zijn de gerechten! Gerechten die vorig jaar zijn gemaakt waren bijvoorbeeld een tomatensoep, tapenade en een bruscetta.

Uiteraard is het ook leuk om de deelnemers aan de Afvalrace eens in het echt te ontmoeten! Deelnemen aan deze exclusieve kookworkshop kost 12,50 euro per persoon. De Afvalrace Kookworkshops worden gegeven op 4 en 11 november van 19.00 tot 22.00 uur bij Natuurlijk Tomaat in Dongen. Let op, het aantal inschrijvingen is beperkt! Inschrijven kan via mail: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen