Geef je nu op voor Floatfit bij De Warande!

floatfit
floatfit
Foto: Sportbedrijf Oosterhout

Het nieuwe Recreatieoord de Warande streeft er naar om continue een fris zwemaanbod te faciliteren. Floatfit, dé trend die afgelopen zomer veel gedeeld werd op social media, is één van de nieuwe frisse aanvullingen in het Warande productaanbod. Vanaf maandag 17 oktober staan de eerste twee weken in het teken van de ‘try-out weeks’ waarbij iedereen de kans krijgt om Floatfit uit te proberen.

Deze total body work-out op de aquabase, een speciale mat in het water waarop men de oefeningen doet , is vanaf maandag 17 oktober te volgen bij Recreatieoord de Warande. De eerste twee weken zullen in het teken staan van de ‘try-out weeks’ waarbij iedereen de kans krijgt om Floatfit eens uit te proberen. Deze leuke ervaring kost 7 euro per les waarbij, door beperkte beschikbaarheid van de aquabase, aanmelden verplicht is. Na deze twee weken is het, met een speciaal Floatfit abonnement, ook mogelijk om wekelijks een vast plekje in een groep te bemachtigen.

Altijd al eens Floatfit willen proberen? Aanmelden voor de try-out weeks kan via de website www.de-warande.nl  of via de Warande app. Let wel op, want vol=vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen