112

Politie vraagt hulp in strijd tegen drugsoverlast

Foto: politie.nl

Politieteam Dongemond vraagt op haar Facebookpagina aan de inwoners mee te helpen in de strijd tegen drugsoverlast. Wat kun je doen?

Drugsoverlast

De politie geeft aan dat zij veel klachten ontvangen over drugsoverlast in verschillende wijken en dorpen. Vooral over het dealen en de overlast daarvan. Veel burgers zouden geen melding durven maken, maar de politie vraagt toch om hulp. Zo vragen zij kentekens, tijdstippen en signalementen te noteren en deze door te geven. Dat kan ook zonder je naam door te geven via Meld Misdaad Anoniem.

Hoe werkt M.?

Soms wil je iets over een misdrijf/overtreding melden zonder dat je naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat je de dader goed kent. Of omdat je in de buurt woont waar bijvoorbeeld drugs wordt gedeald. Dan kun je melden bij Meld Misdaad Anoniem (M.). Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen. En zo kun je op een laagdrempelige manier helpen om de eigen wijk veiliger te maken. Melden kan via het gratis telefoonnummer 0800-7000 of via het online meldformulier via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen