Parkfeestweer: dat wordt zonnebrand smeren!

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Een heel klein beetje miezerregen tijdens Rowwen Hèze en verder lijkt het erop dat het Parkfeest een droge editie gaat krijgen. Want voor vandaag adviseert weeronline.nl zelfs zonnebrand!

Zonnebrand meenemen!

Om 13.00 uur gaat het Slotpark weer open voor dag drie van het Parkfeest. Het ziet er naar uit dat je vooral de zonnebrand niet moet vergeten mee te nemen. Want volgens de website weeronline.nl zijn er dan wel enkele stapelwolken, maar is er tussendoor volop ruimte voor de zon. En met een zonnekracht van 6 tot 7 wil dat zeggen dat je in 15 minuten al een rode huid kunt hebben. Het wordt een graad of 20 met een matige wind. In de avond is er tot aan zonsondergang veel ruimte voor de zon. Er is een hele kleine kans op een lokaal buitje. De temperatuur blijft hoog, rond 22.00 uur zou het nog gewoon 17 graden kunnen zijn!

Speciale biertjes

In Slotpark-West met de kiosk start ‘Kinderen maken muziek’ om 13.00 uur tijdens de Vaderdaglunch. Verder vandaag onder andere Hippe Gasten, Ares, Suzan & Freek, Raymond van het Groenewoud, Jules Deeler, Handsome Poets, Kenny B en de WC Experience als feestelijke afsluiter. Ook vandaag is het Slotpark-Oost omgetoverd in een ‘chill-zone’ waar je lekker wat kunt eten en kunt genieten van een speciaal biertje of een goed wijntje. Vandaag is de entree gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen