Basisschool de Westhoek zoekt Verkeersbrigadiers

Foto: CC0 Publiek Domein

Op de website oosterhoutvoorelkaar.nl kun je diverse soorten vrijwilligerswerk vinden waarvoor mensen worden gezocht. Zo zoekt basisschool De Westhoek verkeersbrigadiers om de kinderen veilig te helpen oversteken.

Kinderen veilig helpen oversteken

Basisschool De Westhoek ligt langs de alsmaar drukker wordende Ridderstraat. Om de kinderen veilig te laten oversteken is er gestart met verkeersbrigade van KBS De Westhoek, waaraan een groot aantal ouders deelneemt. Ter aanvulling is de verkeersbrigade op zoek naar vrijwilligers die in de periode 19-08-2019 tot en met 03-07-2020 als brigadier actief willen zijn.

Wat moet je doen?

Een verkeersbrigadier vindt het leuk om met kinderen om te gaan, is betrokken, sociaal, alert, ondernemend en heeft er plezier in om deze verantwoordelijke taak op zich te nemen. Voor de volgende brigadiermomenten worden er specifiek mensen gezocht:

  • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
    • van 08.30 tot 08.45 uur
    • van 12.15 tot 12.30 uur
    • van 13.15 tot 13.30 uur
    • van 15.30 tot 15.45 uur

Natuurlijk krijg je een goede voorbereiding!

In de week van 19 augustus 2019 krijg je een instructie van de politie zodat je jouw taak als verkeersbrigadier goed uit kunt voeren. Wil jij onderdeel uitmaken van een dankbaar brigadierkwartiertje op De Westhoek? Meld je aan via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen