Volop feest bij jubilerend Theater de Schelleboom

Nellie, Leonie en Joost
Nellie, Leonie en Joost
Foto: Theater de Schelleboom

Op 27 maart is het 20 jaar geleden dat Oosterhout er een Vestzaktheater bij kreeg. De Schelleboom viert tot aan het einde van het theaterseizoen volop feest!

Opening in 1999

Na een intensieve restauratieperiode van zes jaar was de laatste pottenbakkerij van Oosterhout in ere hersteld en voorzien van alle moderne gemakken die een theater nodig heeft. Zo opende Vestzaktheater de Schelleboom in 1999 haar deuren. Inmiddels heeft het een vaste waarde gekregen binnen cultureel Oosterhout en wordt het 20-jarige jubileum gevierd door Nellie, Leonie en Joost. Met alle bezoekers natuurlijk!

Aftrap van 20 dagen feest

Wie jarig is trakteert. Het twintigjarig bestaan gaat De Schelleboom 20 dagen vieren. Met een speurtocht op de website zijn mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een theaterabonnement dat recht geeft op twee kaarten voor iedere voorstelling in het twintigste seizoen (2019 – 2020). Wie de Facebookpagina theater.deschelleboom gaat volgen maakt kans op twee kaarten voor een voorstelling naar keuze en inschrijvers voor de nieuwsbrief krijgen direct een kortingscode voor 20% korting op hun eerstvolgende bestelling. Meedoen kan twintig dagen, van 27 maart t/m 15 april.

PubQuiz voor het goede doel

Stichting Kleurrijk voor Suriname houdt zich sinds 2005 bezig met hulp aan kindertehuizen die met HIV/AIDS geïnfecteerde kinderen opvangen. Op zondag 26 mei organiseert de stichting ze een PubQuiz, waarvan de opbrengst dit doel ten goede komt. De Schelleboom biedt haar locatie aan, om hiermee ook deze kinderen te trakteren op een betere toekomst. De Quizmaster die middag is Wethouder Economische Zaken Robin van der Helm en deelname per groep van 4 personen kost 250 euro.

Documentaire over Nellie Heemskerk

Nellie is de oprichtster van De Schelleboom. Een bijzonder mens, die haar hele leven lang al verzamelt. Een ondernemende dame, die geen uitdaging uit de weg gaat. En een vrouw die huis en hart openstelt voor iedereen die het nodig heeft. Documentair filmmaker Wilma Rekkers maakte een portret van haar. Op 1 juni opent De Schelleboom haar deuren en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen, een kop koffie te drinken en de documentaire te zien. KLIK HIER als je gegarandeerd wilt zijn van een plaatsje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen