Aldi opent woensdag officieel haar deuren aan de Zandheuvel

De winkel aan de Zandheuvel vlak voor de opening in 2019
De winkel aan de Zandheuvel vlak voor de opening in 2019
Foto: Oosterhout Nieuws

De Aldi heeft aan Oosterhout Nieuws laten weten dat inderdaad woensdag 27 maart de openingsdag is van de nieuwe winkel aan de Zandheuvel in het pand waar de Boerenbond heeft gezeten. Het is de tweede Oosterhoutse vestiging, want er zit al een Aldi aan de Patrijslaan.

Nadruk op vers

In het nieuwe filiaal van de discountsupermarkt ligt de nadruk op vers, zoals vlees, vis, groente en fruit, zo belooft Aldi ons. “De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.”

Duurzaamheid

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled en de verlichting is LED.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen