Audities voor de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue 2020

Foto: Theater de Bussel

Op 19 juni kan iedereen die mee zou willen spelen in de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue vanaf 19.30 uur auditie komen doen in de foyer van Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Oosterhout anders bekeken

De Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue is een theatraal en muzikaal spektakel dat om de twee jaar opgevoerd wordt door een honderdtal enthousiaste theatermakers, de voorbereidingen voor de voorstellingen van januari 2020 zijn reeds begonnen. De Nieuwjaarsrevue heeft een vast thema: namelijk Oosterhout staat centraal. Zaken uit onze lokale en regionale omgeving worden op een vrolijke manier onder de aandacht gebracht onder leiding van een nieuwe regisseur en een nieuwe tekstschrijver. De voorstellingen staan ingepland op 2,3,4 en 5 januari 2020 in Theater de Bussel. Vanaf begin september beginnen de repetities en wordt er iedere woensdagavond druk gerepeteerd met wat er op het podium van Theater De Bussel gerealiseerd moet worden. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan het grootse en verrassende decor, waarin het geheel moet plaatsvinden. En een groep van vaardige naaisters gaat druk in de weer met naald en draad om elke speler weer van meerdere imposante kostuums te voorzien.

Iets voor jou?

Op woensdag 19 juni worden vanaf 19.30 uur de audities voor de voorstellingen van 2020 gehouden. Iedere kandidaat zal worden getest op zijn of haar theatrale en muzikale kwaliteiten. Voor het spelgedeelte worden improvisatie-opdrachten gebruikt, maar iedereen wordt wel verzocht om voor het zanggedeelte van de auditie zelf een lied in te studeren! Je mag je eigen muziek meebrengen op bijv. je telefoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen