Koude rillingen en ander ongemak tijdens griezelverhalen Schelleboom

Foto: Eric Borrias

Op 19 oktober brengt Eric Borrias in Theater De Schelleboom een serie meesterlijke griezelverhalen. Koude rillingen en ander ongemak!

Vertelambassadeur

Verhalenverteller Eric Borrias toert al bijna dertig jaar met zijn verhalen door binnen- en buitenland. Vertelambassadeur 2016 en geroemd voor zijn bewerking van boeken. Op 19 oktober brengt Eric in De Schelleboom een serie meesterlijke griezelverhalen. Koude rillingen en ander ongemak! Nu eens geen “En ze leefden nog lang en gelukkig…”, maar verhalen die ons doen griezelen. Verhalen waar je nekharen van omhoog gaan staan.

Als je durft…

Van Edgar Allen Poe tot Dahl, van een gruwelijke Sneigolee die een heel koninkrijk meesleept in haar val, tot …. Ach, kom maar kijken… als je durft. Herfststormen, dorre bladeren wervelen in de wind, striemende regen en… Meesterverteller Eric Borrias in een warme Schelleboom is een must om mee te maken.

Meer informatie

De voorstelling ‘Koude rillingen en ander ongemak’ van Eric Borrias op zaterdag 19 oktober, aanvang 20.15 uur. Entree 15 euro Inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen