De Beren verkleind gebied bezorgservice wegens verwachte drukte

Foto: De Beren Oosterhout

Restaurant de Beren heeft aan Oosterhout Nieuws laten weten dat de bezorgservice vanaf vandaag in een kleiner gebied van start zal gaan.

“We verwachten groot succes”

Eerder deze week kon je al lezen over de plannen voor de nieuwe bezorgservice van Restaurant de Beren op de Markt. Eigenaar Erik Oomes geeft Oosterhout Nieuws een update: “Op het bericht dat we nu ook gaan bezorgen en af laten halen hebben we overweldigend veel positieve reacties gekregen. We zijn er natuurlijk supertrots op dat de Oosterhouters de maaltijden van De Beren ook in deze crisistijd niet kunnen missen! We hadden al besloten om niet in heel Oosterhout van start te gaan met onze bezorgservice, maar we gaan dat gebied toch nog iets verder verkleinen.”

Kleiner bezorggebied

Eerder werd aangegeven dat alle adressen aan de centrumzijde van het Wilhelminakanaal hun maaltijd bij De Beren zouden kunnen laten bezorgen, maar dat wordt nu verkleind naar alleen de postcodegebieden 4901 en 4902. Erik: “De bezorgbusiness is voor ons nog helemaal nieuw. Er zijn zoveel mensen die op social media hebben aangegeven dat ze willen gaan bestellen, dat we bang zijn om in heel Oosterhout niet de snelheid en kwaliteit te kunnen leveren die je van De Beren gewend bent. Daarom beginnen we in de postcodegebieden 4901 en 4902, wat nog steeds zorgt dat we meer dan 10.000 Oosterhouters kunnen bedienen. We zullen dan later beslissen welke postcodegebieden we daaraan gaan toevoegen. Overigens kan iedereen gewoon bestellen en bij ons loket op de Markt afhalen.”

Hoe werkt het?

Vanaf vandaag kun je je bestelling plaatsen via de website onderaan dit artikel of via Thuisbezorgd.nl. In eerste instantie kun je dus alleen laten bezorgen wanneer je woont in de postcodegebieden 4901 of 4902. Je kunt je bestelling eenvoudig betalen via iDeal en de bestelling wordt zo snel mogelijk contactloos bezorgd. Wil je afhalen, dan kun je bestellen door tussen 16.00 en 21.30 uur te bellen met 0162 464 734. Je kunt bij het afhalen in het restaurant op de Markt alleen betalen met pin en er wordt gevraagd om je aan de regels van het RIVM te houden, dus o.a. 1,5 meter afstand bewaren. Zo hoef je dus de berenlekkere gerechten niet langer te missen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen